De online werkplek van Selectron IT biedt u de volledige beschikking over uw kantooromgeving. Dit is inclusief het gebruik van mail en gedeelde agenda’s op uw mobiele apparaat. Hierbij is het niet vereist om gebruik te maken van één bepaald besturingssysteem. Werkt u met Apple? Windows? Of een Linux computer? Alles is mogelijk in combinatie met onze online werkplek.

Werken op uw eigen apparaten

In de Selectron IT werkplek wordt gewerkt met software van Microsoft Office en krijgt u volledige beschikking over Exchange en Outlook voor zowel uw agenda als mail. Ook is het mogelijk om bestanden aan te maken, deze te lezen en op te slaan. Voor het opslaan van bestanden heeft u de keuze uit opslaan op uw persoonlijke map of de gedeelde map van uw eigen server.

Veiligheid en zekerheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de omgeving, antivirussoftware of spamfilters. Deze zijn namelijk geïnstalleerd op onze servers in het goed beveiligde datacenter. Op deze manier houden wij controle over de veiligheid en kunt u zich volledig focussen op uw werkzaamheden.

Zowel een het maken van een back-up als een goed plaats om deze op te slaan zijn tegenwoordig vereist en ook hier kunnen wij u volledig mee van dienst zijn. De back-up is namelijk automatisch geregeld en hiermee kunt u zelf de versies van uw documenten en gegevens beheren.

24/7 bereikbaar

De werkplek is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar vanaf iedere plaats waar u de beschikking heeft over Internet. Zo profiteert u op ieder gewenst moment van alle voordelen die wij aan u kunnen bieden met ons grote datacenter.

Selectron IT biedt flexibiliteit in de benodigde software voor uw bedrijf. Daarbij maken wij gebruik van heldere afspraken en een eenduidig en duidelijk prijsbeleid. Wij investeren continue in nieuwe technologie die waar mogelijk, meteen beschikbaar gesteld kan worden aan onze klanten.

Meer weten over wat de online werkplek van Selectron IT u kan bieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.