Online back-up

Tegenwoordig wordt alles digitaal uitgevoerd binnen bedrijven, van administratie tot het uitwisselen van bestanden. Het is namelijk veel handiger en sneller om werkzaamheden uit te voeren via de computer en andere apparaten. Dit maakt de apparaten helaas ook sneller vatbaar voor crashes, hackers, virussen, diefstal en brand- en waterschade. Daarom is het maken van een (online) back-up vereist wanneer u werkt met belangrijke gegevens op de computer. Stelt u eens voor dat alle bedrijfsgegevens verloren gaan door een crash of hack en dat de data niet op een externe harde schijf of in de Cloud zijn opgeslagen. Dan zijn alle werkzaamheden voor niets geweest en moet alles worden hersteld. Dit kost ontzettend veel tijd en geld.

Een back-up zorgt ervoor dat belangrijke gegevens die op de computer staan, nog een keer extra worden opgeslagen. Wanneer u dit heeft gedaan, is het geen groot probleem als de data op de computer een keer verloren gaan door een crash of hack. Een back-up kan lokaal aangemaakt worden, of op een Cloud. De online back-up van Selectron IT biedt veel voordelen voor uw onderneming.

De online back-up van Selectron IT

Bent u op zoek naar het maken van een back-up en een veilige plaats om deze op te slaan? Dit kan bij Selectron IT! Zowel een back-up als een goede back-up plaats zijn tegenwoordig vereist en ook hier kunnen wij u volledig mee van dienst zijn. De back-up is namelijk automatisch geregeld en hiermee kunt u zelf de versies van uw documenten en gegevens beheren.

Wij kunnen u helpen bij het veilig opslaan van al uw gegevens en bestanden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.