Hosting diensten

Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos online werkzaam kunt zijn, kunt u bij ons ook gebruikmaken van de hosting diensten. Hosting houdt in dat u in verbinding wordt gesteld met het internet en daar een eigen ruimte heeft. Hierin worden websitebestanden geplaatst. Op deze manier wordt een website beschikbaar gemaakt voor de bezoekers. Bij Selectron IT wordt gebruikgemaakt van managed hosting. Hier krijgt u een eigen server (of een gedeelte van de server), maar liggen zowel het beheer als onderhoud hiervan, bij Selectron IT. Dit neemt voor u weer extra zorgen uit handen.

Waarom kiezen voor managed hosting?

Kiest u voor managed hosting, dan nemen wij u het werk volledig uit handen. Allereerst wordt de server continue in de gaten gehouden, hierin zijn wij proactief. Voortdurende monitoring is namelijk belangrijk voor een optimale server. Hierbij gaan wij na of er geen onregelmatigheden worden aangetroffen. Ten tweede wordt veiligheid gewaarborgd door onze specialisten. Daarnaast horen strikte veiligheidscontroles bij onze managed hosting. Er wordt bijvoorbeeld regelmatig gefilterd op spam en gescand op virussen.

Binnen de managed hosting kijken wij samen met u naar wat er nodig is en welke mogelijkheden er zijn. Neem gerust contact met ons op (via het contactformulier), als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen!