Eenvoudig uitbreiden met digitale telefonie

Digitale telefonie is vandaag de dag niet weg te denken uit de zakelijke, dagelijkse werkzaamheden. Contact moet immers worden onderhouden met klanten en partners. Digitale telefonie wordt ook wel IP-telefonie of VoIP telefonie genoemd. Bij deze vorm van telefonie wordt het internet gebruikt om de geluiden te transporteren. Telefonie op datanetwerken wordt hierdoor mogelijk, evenals de mogelijkheid om spraak en data samen te voegen.

Maakt u gebruik van digitale telefonie van Selectron IT? Dan gaat de telefonie via onze beheerde telefooncentrale. Dit gaat samen met vrijheid en flexibiliteit, want u zit niet vast aan een dure telefooncentrale. Ten opzichte van een reguliere telefoonlijn bespaart u enorm veel geld en daarnaast is het digitale telefoniesysteem eenvoudig uit te breiden wanneer dit nodig is.

Controle en hoge kwaliteit

Wanneer u gebruikmaakt van digitale telefonie kunt u eenvoudig de mobiele telefoon integreren met de vaste centrale en zijn gesprekken via de vaste lijn, handig te beantwoorden op mobiel. Daarnaast maakt digitale telefonie het mogelijk om te zien welke medewerkers of collega’s er in gesprek zijn. Ook hoeft u zich over het telefoonnummer geen zorgen te maken, het behouden van uw huidige telefoonnummer is namelijk mogelijk.

Meer weten over de voordelen van digitale telefonie? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.

Ip-telefoon_selectron-it