Levert een betrouwbaar assortiment artikelen
die naar wens op maat worden gemaakt
 
   
 

Handige Links

Dr.Web

Voorkom, detecteer en reageer je op cyberaanvallen           Reseller Logo

BESCHERM UW NETWERK
Bescherming van uw netwerk is stap 1. Uw bedrijf staat rechtstreeks in verbinding met de buitenwereld (het internet). Zonder degelijke bescherming zet u uw deuren wagenwijd open voor digitaal onheil. We kunnen niet meer zonder controle op inkomend en uitgaand netwerk verkeer binnen het bedrijfsnetwerk.

BEVEILIG WERKSTATIONS
Beveiliging is stap 2. De aanpak op uw devices en werkstations. Bedrijven worden steeds mobieler en een logisch gevolg daarvan is dat uw data verspreid staat. We werken nog wel van uit kantoor, maar ook onderweg, in het restaurant, van thuis en eigenlijk van overal waar we maar een internetverbinding hebben. Het is raadzaam om meer te beveiligen dan alleen de kantooromgeving. Daarom moeten de toestellen waarmee uw gebruikers werken beschermd worden onafhankelijk van de netwerklocatie. En voor zij die nog twijfelen: een antivirusscanner volstaat al lang niet meer om ransom virussen tegen te houden.

MAAK GEBRUIKERS BEWUST
Ransom ware wordt steeds door iemand binnen gesleurd, via de download van een email bijlage of via het aanklikken van een besmette link, en houd je bestanden gevangen. Het is belangrijk om uw medewerkers bewust te maken van de risico’s en hen het nodige informatiebewustzijn bij te brengen. Echter werkt het in de praktijk anders. Een sales medewerker zal in de praktijk gefocust zijn om business binnen te halen en niet 100 % met de devices bezig zijn, waar hij of zij mee werkt.

Dr.WEB PREMIUM CLOUD AGENT ABONNEMENT

Supported OS
Windows XP\Vista\7\8\8.1\10
OS X 10.7 and later
Linux Kernel 2.6.37 and later, glibc 2.13 and later
Android 4.0+

Beveiligde Modules DR.WEB PREMIUM

 Windows  OSX Linux

Anti-virus

Blocks viruses and malware from accessing the protected system and will cure the malignant programs that have already penetrated it.

+ + +

HTTP monitor

Scans web pages in real-time and blocks access to dangerous sites, such as those used for phishing attacks.

+ + +

Preventive protection

Protects against the latest active threats, targeted attacks and attempts by Trojans and exploits to penetrate the system using vulnerabilities.

+ - -

Data Loss Prevention

By regularly creating back-up copies of your files, the Data Loss Prevention feature will keep them from becoming corrupted by encryption malware. (disabled by default)

+ - -

Anti-spam

Detects spam and other unsolicited messages in any language, with next to zero false positives.

+ - -

Parental Control

Blocks access to websites by URL keywords and protects children from exposure to objectionable web content. The “restrict access” feature protects information located on removable data-storage devices and in files and directories from unauthorised access, theft, and deletion.

+ - -

Firewall

An impenetrable barrier to hackers attempting to break into your system.

+ - -

An impenetrable barrier to hackers attempting to break into your system

Blocks access to removable media: flash-drives and any other USB device, including webcams, cameras and portable media players.

+ - -

Dr.Web Cloud

Checks URLs on Doctor Web's server in real time.

+ - -

  

CONCLUSIE
De "Dr.Web Premium" service biedt u voor 1,65 euro ex. btw\maand per computer het snelste rendement op uw IT investering, waarbij uw organisatie mogelijk kan bezuinigen op de totale kosten van anti-virus en malware bescherming. Additionele diensten zijn beschikbaar tegen een extra bedrag.

FYI
Dr.Web anti-virus is in ontwikkeling sinds 1992. Dr Web is een van de weinige anti-virus leveranciers in de wereld die de technologie voor het opsporen en genezen van malware bezit, heeft zijn eigen virus monitoring service en analytisch laboratorium. Dit zorgt voor een snelle reactie op de nieuwste bedreigingen en maakt het mogelijk om eventuele problemen van klanten in een paar uur op te lossen.

Heeft u interesse vraag direct een account aan. Mocht u nog verder informatie nodig hebben bel 073-5997110 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  .