Levert een betrouwbaar assortiment artikelen
die naar wens op maat worden gemaakt
 
   
 

Handige Links

Vision, digital information systems

Met behulp van de Vision software hebben wij succesvol meerdere zaalverwijzingssystemen voor onderandere Van Der Valk Hotels opgeleverd. Daar de software modulair is opgezet kan deze in zowat iedere omgeving ingepast worden ongeacht welke software gebruikt wordt voor de planning van de zalen of vergaderruimtes.

Vision Digital Information Systems Logo

Om u een indruk te geven hoe de Visions digital information systems software geimplementeerd kan worden laten we hieronder een oplossing zien zoals deze bij Van der Valk Hotel Restaurant Amersfoort A1 geimplementeerd is. De informatie die getoond wordt op de schermen waardoor de bezoeker naar de juiste lokatie geleid wordt komt direct uit de bestaande planningssoftware, het personeel heeft geen omkijken naar het vullen van de informatieborden. De implementatie zoals hieronder besproken wordt is slechts een voorbeeld, en volledig volgens de wens van de klant ingericht. Vanzelfsprekend wordt voorafgaand aan een implementatie besproken  welke manier het het meest wenselijk en voor de bezoeker het meest intuitief is om naar de juiste lokatie geleid te worden. 

In de hal van het Hotel hangt een scherm waarop een verzameling te zien is van de planning van de huidige dag. Daarbij wordt ook aangegeven waar men de vergaderruimtes kan vinden. Hier ziet de bezoeker wat de naam van de zaal is welke gereserveerd is voor de bijeenkomst.

Aangekomen op de juiste verdieping ziet men bij binnenkomst een volgend digitaal bord hangen alwaar men een plategrond aantreft met daarin aangegeven de namen van de vergaderruimtes en wanneer deze besproken zijn eveneens de naam van de partij die de vergaderruimte besproken heeft.

Naast iedere vergaderruimte is tevens een klein LCD scherm te vinden. Met daarop alleen de naam van de vergaderruimte en wederom de naam van de reserverende patij en de tijden waarop de vergadering plaats zal vinden.
 

De indeling van het gebouw en indeling van de zalen dicteerd op welke wijze het systeem ingepast zou worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden op uw lokatie.