Levert een betrouwbaar assortiment artikelen
die naar wens op maat worden gemaakt
 
   
 

Handige Links

Dr.Web

Voorkom, detecteer en reageer je op cyberaanvallen           Reseller Logo

Lees meer...

VMware

 

Omdat virtualisatie is nu een essentieel onderdeel van een algemene IT-strategie, is het belangrijk om te kiezen van de juiste leverancier. VMware is de marktleider als bedrijf virtualisatie-infrastructuur, het aanbieden van de meest vertrouwde en betrouwbare platform voor het bouwen van private clouds en federatieve naar publieke clouds. 

Safe2, veilig een externe backup maken

Safe2 is een veilig online back-up programma. Dit programma maakt voor u een automatische back-up die op een externe server wordt opgeslagen.

Meer informatie

 

Vision, digital information systems

Met behulp van de Vision software hebben wij succesvol meerdere zaalverwijzingssystemen voor onderandere Van Der Valk Hotels opgeleverd. Daar de software modulair is opgezet kan deze in zowat iedere omgeving ingepast worden ongeacht welke software gebruikt wordt voor de planning van de zalen of vergaderruimtes.

Vision Digital Information Systems Logo

Lees meer...

Norman Virus Control

NVC biedt u bescherming tegen alle voorkomende bronnen van infectie zoals het internet, informatiedragers als CD's, e-mails en attachments. Door het regelmatig downloaden van de nieuwste anti-virus definities via het internet, blijft NVC up-to-date en zorgt voor een onovertroffen bescherming van uw pc's.

Norman

Meer informatie

Draytek

DrayTek Corp. is een beursgenoteerde onderneming, opgericht in 1997 en wereldwijd een toonaangevende producent van datacommunicatie producten.

DrayTek heeft in haar producten een geïntegreerde mix van geavanceerde firewalls, VPN in combinatie met VoIP, IP PBX, analoge en ISDN telefonie. Het assortiment bestaat ondermeer uit breedband routers, ADSL2/2+ modem/routers, IP PBX, IP DSLAM, VoIP, anti-virus, anti-intrusion, anti-spam en wireless apparatuur. 

Meer informatie

Snelstart

Een goede boekhouding is noodzakelijk voor een goede bedrijfsvoering. Niet alleen voor de Belastingdienst, maar ook voor een goed beleid voor uw bedrijf.

Voordelen van het voeren van de boekhouding met SnelStart:

Doet u zelf de boekhouding dan bespaart u niet alleen kosten op de rekening van uw boekhouder, maar heeft u tevens op elk moment inzage in uw bedrijfssituatie.

SnelStart maakt het boekhouden zo eenvoudig mogelijk:

Logo Snelstart

Meer informatie